Welkom bij CozyCool!

Wouter Wamelink

Wouter Wamelink

Wat is het voordeel van infrarood verwarming?

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen

Infrarood verwarming biedt verschillende voordelen, waaronder:

  1. Efficiëntie: Infraroodverwarming werkt door het uitstralen van infrarode straling, die direct op mensen en objecten in de kamer wordt geabsorbeerd. Hierdoor wordt de warmte op een snelle en efficiënte manier verspreid, waardoor het verwarmen van de ruimte sneller gaat en minder energie verbruikt wordt.

  2. Gezonde verwarming: In tegenstelling tot conventionele verwarming, zoals radiatoren, produceert infraroodverwarming geen droge lucht, stof of andere verontreinigingen. Hierdoor is infraroodverwarming beter voor de gezondheid en de luchtkwaliteit in huis.

  3. Comfort: Infraroodverwarming biedt een aangename en constante warmte, zonder de luchtstroom te verstoren. Hierdoor wordt de verwarming minder opdringerig ervaren en heeft het geen nadelige effecten op de luchtvochtigheid.

  4. Duurzaamheid: Infraroodverwarming is duurzamer dan conventionele verwarming, omdat het minder energie verbruikt en daardoor minder CO2 uitstoot. Bovendien hebben infraroodpanelen een lange levensduur en hoef je ze niet vaak te vervangen.

  5. Aesthetiek: Infraroodverwarming is beschikbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor ze in elke woning of kantoor aan de muur kunnen worden opgehangen. Hierdoor zijn ze niet alleen functioneel, maar ook een mooie aanvulling op het interieur.


Infraroodverwarming is een efficiënte en comfortabele manier om uw huis te verwarmen. Infrarood verwarming werkt door straling van warmte af te geven aan objecten en mensen in de kamer, in plaats van de lucht te verwarmen. Dit betekent dat de verwarming snel aanvoelt en de lucht niet droog en stoffig aanvoelt.

Infrarood verwarming is ook energie-efficiënt en duurzaam, aangezien het geen gas of elektriciteit gebruikt om de lucht te verwarmen. Bovendien is het milieuvriendelijk, aangezien het geen CO2-uitstoot heeft en geen stoffen produceert die slecht zijn voor de gezondheid.

Wij bieden een breed assortiment aan infrarood verwarmingselementen aan, variërend van plafond- en wandpanelen tot  infraroodstralers. Onze producten zijn zeer energie-efficiënt en zorgen voor een comfortabele warmte in elke ruimte. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en te bedienen.

Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ontwerpen, zodat er altijd een passend product voor uw behoefte beschikbaar is. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Leuk artikel? Deel ons :)

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen
Wat is het voordeel van infrarood verwarming?
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons