Infrarood paneel plafond

Bent u die hoge energiekosten helemaal zat en daardoor op zoek naar een oplossing waar u jarenlang plezier van heeft? CozyCool heeft een ruim assortiment aan voordelige infraroodpanelen voor uw plafond. Naast de duurzame energiebesparing heeft u bij ons keuze uit tal van verschillende afmetingen en stijlen om uw moderne interieur compleet te maken.
Filters

Wat zijn infrarood panelen?

Infrarood panelen werken op basis van directe infraroodstraling. Objecten en mensen worden rechtstreeks verwarmt, zonder dat de verwarmde lucht in de hele ruimte circuleert. Hierbij hoeft u niet bang te zijn voor schadelijke uv-straling, want anders dan bij de zon bevat een infrarood paneel deze straling niet. Uw huid zal niet verbranden en kan geen schade oplopen.

De mensen, objecten en dieren die warmte ontvangen van het infrarood paneel aan het plafond geven de warmte af aan de omgeving, waardoor elke kamer in huis of op kantoor gelijktijdig wordt opgewarmd. Hierdoor wordt de warmte vastgehouden zonder extra energie te verbruiken. De verwarming van het infrarood plafond van CozyCool is een duurzame investering en het paneel gaat door zijn sterke kwaliteit jarenlang mee.

Wilt u ten slotte nog efficiënter energie besparen? Wij raden onze infrarood paneel plafond met thermostaat aan. Zo heeft u een goed overzicht over het precieze energiegebruik. Dankzij onze thermostaat infrarood paneel kunt u zo nog efficiënter energie besparen.

Snel geïnstalleerd

Infraroodpanelen voor uw plafond zijn gemakkelijk te installeren. Dit komt omdat onze ir panelen voor het plafond altijd worden geleverd met handleiding en de bijbehorende montageset. CozyCool maakt het voor iedereen toegankelijk om eenvoudig een infrarood verwarming voor het plafond te installeren.

Bij CozyCool kiest u uit diverse afmetingen infraroodpanelen plafond. Op onze website kunt u eenvoudig de gewenste afmeting plafond infraroodpaneel selecteren: 300, 450, 600, 800, 1000 of 1200 watt.

Moderne plafond infrarood panelen

Een infraroodpaneel voor uw plafond hoeft niet saai te zijn. Wij maken het voor u mogelijk om per bestelling een infraroodpaneel met afbeelding te bestellen. Onze afbeeldingen variëren in tal van verschillende stijlen. Bloemen, de zee, een groen landschap: bij elk interieur past een Infrarood paneel met afbeelding van CozyCool.

Ook voor wanden geschikt

Heeft u naast infraroodverwarming voor uw plafond ook behoefte aan infraroodpanelen voor andere plekken in huis of binnen uw bedrijf? Op onze website kunt u ook kiezen voor een infraroodpaneel voor uw wand. Net als de plafond infrarood verwarming is deze gemakkelijk te installeren met de bijbehorende montageset en te bestellen in meerdere afmetingen.

U kunt er ook voor kiezen om een infrarood spiegel aan uw wand te plaatsen. Deze multifunctionele spiegel beslaat niet en geeft natuurlijk de gewenste warmte af. Ideaal wanneer u zich in de koude winter ‘s ochtends klaar moet maken. U kunt de infrarood spiegel ook combineren met bijpassende ledverlichting.

Wilt u uw infraroodpanelen overal mee naartoe nemen? Dat kan! Onze mobiele infraroodverwarming biedt hier de perfecte uitkomst voor. U hoeft alleen bijbehorende rollers aan te schaffen en u kunt gaan en staan waar u wilt!

Infraroodpanelen plafond bestellen bij CozyCool

Bestelt u infraroodpanelen bij CozyCool, dan profiteert u naast een voordelige energierekening ook van andere bijkomende voordelen. Zo betaalt u na een aankoop van meer dan €80,- geen verzendkosten en heeft u een 30 dagen retourtermijn.

Tal van tevreden klanten zijn u al voorgegaan met de aanschaf van deze toekomstbestendige oplossing. Die tevredenheid zien wij terug in onze klantwaardering en positieve recensies. U als klant staat bij ons altijd voorop. Dus heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag.

Select – Infrarood plafondtegelverwarming
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons