Infrarood spiegel

Een infraroodpaneel spiegel in huis is een stijlvolle en praktische oplossing. Over het algemeen zijn infrarood spiegels in badkamers populair, maar ze kunnen ook in andere kamers worden gebruikt om comfortabele, gerichte warmte te leveren terwijl ze dienen als functionele spiegels.
Filters

Infraroodverwarming met spiegel

Een infraroodpaneel met spiegel is een ideale uitkomst in de herfst en winter, wanneer u ‘s ochtends vroeg uit bed moet om u klaar te maken voor de dag. Niks is fijner dan uw warme bed uitstappen om u zich vervolgens in alle comfort klaar te maken voor een warme spiegel. Een infrarood spiegel in uw badkamer kunt u combineren met onze LED verlichting. Naast het praktische voordeel van licht in de ruimte is  LED verlichting ook erg fijn in de donkere dagen: u krijgt extra energie om uw dag positief te starten.

Een infraroodverwarming spiegel is gemakkelijk te monteren: hier hoeft u niet handig voor te zijn. Bij CozyCool ontvangt u een extra handleiding en complete montageset. Het installatieproces is door iedereen eenvoudig te volgen. Komt u er toch niet helemaal uit? Wij bieden u vrijblijvend telefonische support.

Infrarood spiegel in meerdere afmetingen

Onze infrarood spiegels zijn in meerdere afmetingen beschikbaar. Hoeveel warmte u wil ontvangen hangt af van de grootte van de infrarood paneel spiegel. Kiest u bijvoorbeeld voor een infrarood spiegel 60x60, dan heeft u een maximale wattage van 350 Watt die 6-8 m2 verwarmt.

Heeft u twee wasbakken in uw badkamer? Kies dan voor een grotere infrarood spiegel 60x80 cm of infrarood spiegel 60x100 cm. Deze spiegels met infrarood verwarming heeft een maximale wattage van 500 en 700 Watt en verwarmen 9-12 en 13-15 m2 warmte in de badkamer. U kunt uw spiegel horizontaal of verticaal naar eigen voorkeur monteren.

Geen hoge energierekening meer

Een infraroodspiegel is een duurzame en energiezuinige oplossing. Een infrarood verwarming spiegel verwarmt namelijk alleen mensen, objecten en dieren in plaats van de hele ruimte te verwarmen. Anders dan bij een centrale verwarming gaat er geen extra warmte verloren. Hierbij hoeft u niet bang te zijn om schadelijke straling te ontvangen, want een infrarood spiegel in uw badkamer bevat geen uv-straling. Hierdoor kunt u altijd gebruik maken van uw infrarood spiegel.

Wilt u extra energie besparen? Vergeet dan niet om uw infrarood spiegel te combineren met een infrarood spiegel badkamer met thermostaat. Bij te lage temperaturen in de ruimte wordt de infrarood verwarming ingeschakeld. Bij te hoge temperaturen schakelt de infrarood verwarming automatisch uit. Hierdoor hoeft u niet na te denken over de kosten en uit te zoeken wat de goede tijden zijn om uw infrarood spiegel met ingebouwde thermostaat aan te doen zodat u het op tijd warm heeft. De thermostaat regelt het automatisch voor u.

Koop uw infrarood spiegel bij CozyCool

CozyCool verkoopt alleen infrarood spiegels van hoge kwaliteit. Onze infraroodverwarming spiegel wordt gemaakt in het industriële Duitsland waardoor uw infrarood spiegel jarenlang mee zal gaan. Met maar liefst 2 jaar garantie bent u verzekerd van een goede aankoop. Dat niet alleen: CozyCool maakt het mogelijk om uw infraroodverwarming spiegel al binnen 3 tot 5 werkdagen af te leveren bij uw thuis. Met 30 dagen retourtijd en gratis verzending vanaf €80,- is uw keuze hopelijk snel gemaakt.

Infrarood spiegel met zwarte lijst | Made in Germany | 600 tot 800 Watt
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons