Infrarood paneel schilderij

Infrarood panelen zijn een populaire manier om je huis te verwarmen. Ze zijn energiezuinig, en veilig. Infrarood panelen maken namelijk geen gebruik van uv-straling en zijn dus niet schadelijk voor uw huid. Hierdoor kunt u wanneer u maar wilt infrarood verwarming gebruiken. Maar wat als u ook op zoek bent naar een beetje extra sfeer? Dan zijn infrarood panelen met schilderij de perfecte oplossing. Naast sfeer is een infrarood kachel met schilderij natuurlijk lekker warm!
Filters
1 2

Klassieke kunstwerken in een modern jasje

Bij CozyCool vindt u een ruim assortiment aan unieke infrarood panelen met schilderij. Een infrarood paneel schilderij vindt u nergens anders: CozyCool maakt namelijk elke bestelling apart. Zo kunt u een eigen infrarood verwarming schilderij naar keuze samenstellen.

Hierbij heeft u de keuze uit tal van verschillende kleuren, stijlen en vormen. De moderne witte of zwarte lijst maakt uw klassieke schilderij compleet. De infraroodpanelen met schilderij staan prachtig in elk interieur. Bijvoorbeeld bij een industrieel, landelijk of bohemian interieur.

Voordelen van een infrarood verwarming schilderij

Een infrarood paneel schilderij is de trend van nu. Dit komt doordat infrarood panelen duurzaam en energiezuinig zijn. Een infrarood paneel schilderij verwarmt namelijk mensen, dieren en objecten in plaats van de hele ruimte te verwarmen. Hiermee bespaart u torenhoge energiekosten en krijgt u er extra comfort en warmte voor terug. Combineert u een infrarood verwarming met schilderij, dan profiteert u van extra voordelen:

  • U kunt een infrarood paneel met schilderij gebruiken als verwarming en decoratie in één. Het ziet er namelijk een stuk mooier uit: niemand heeft door dat u een infrarood paneel in huis hebt, maar dat u een persoonlijk kunstwerk aan de muur hebt hangen;
  • Infrarood panelen als schilderij laten de ruimte optisch groter lijken. Uw aandacht wordt afgeleid van de grenzen van de ruimte en de lichte kleuren van het schilderij geven ook meer licht aan de ruimte.
  • Koopt u een schilderij infrarood paneel, dan raden wij u aan om uw schilderij te combineren met een thermostaat infrarood paneel. Als de temperatuur in de ruimte lager is dan de ingestelde temperatuur, schakelt de thermostaat infrarood verwarming in. Andersom schakelt de thermostaat het infrarood paneel uit bij een te hoge temperatuur. Hierdoor gebruikt u het schilderij met infrarood verwarming alleen als het nodig is.

Infrarood paneel schilderij kopen?

Heeft u infrarood verwarming als schilderij uitgezocht? Dan is het tijd om te bestellen. Bij CozyCool profiteert u van gratis bezorging bij bestellingen vanaf €80,- en een gratis retourtermijn van 30 dagen. Komt u er niet uit? Wij helpen u maar al te graag met het uitkiezen van uw favoriete infrarood verwarmingspaneel schilderij. Wij geven u graag telefonisch advies. U kunt ons op werkdagen bellen op 0317 - 700230. In het weekend kunt u ons mailen op [email protected] of ons online contactformulier invullen. Wij staan u spoedig te woord en geven u graag persoonlijk advies.

Zit er geen passend schilderij tussen? Bij CozyCool heeft u de mogelijkheid om uw eigen infrarood paneel met foto of infrarood paneel met afbeelding te kiezen. Zo zit er altijd een passende oplossing tussen!

Skyline van Rochester in aquarel | Zwarte lijst | 350 Watt – 900 Watt
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons