Infrarood paneel met foto

Een infraroodpaneel met eigen foto: een uniek product wat u snel en eenvoudig bestelt bij CozyCool. U ervaart niet alleen meer comfort en lage energiekosten, uw ruimte wordt versierd met een foto naar eigen voorkeur. Daarbij profiteert u van snelle verzending, een 30 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf €80,-.
Filters

Infrarood verwarming met eigen foto uploaden

Een infraroodpaneel hoeft niet saai te zijn! Combineer warmte en stijl met onze infraroodpaneel met afbeelding. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afbeeldingen die passen in elk interieur. Bijvoorbeeld afbeeldingen van Aziatische landen, de Nederlandse cultuur, bloemen of felle kleuren. Fan van klassieke afbeeldingen? Kies dan voor een infrarood paneel schilderij. Oude kastelen, verlaten paleizen en artistieke schilderijen vindt u in onze collectie.

Naast onze afbeeldingen kunt u bij CozyCool een infrarood paneel met eigen foto selecteren. Hierbij uploadt u eenvoudig via onze website de gewenste infraroodpaneel foto en selecteert u een afmeting naar voorkeur. Onze afmetingen variëren van 600 tot 1200 Watt en kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

Infraroodpaneel met foto kopen?

Dit unieke infraroodpaneel met foto vindt u nergens anders! CozyCool geeft u graag persoonlijk telefonisch advies en helpt u met alle vragen over onze infrarood verwarming eigen foto. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door het brede aanbod.

Vergeet niet om uw infrarood paneel met foto te combineren met een zwarte of witte lijst. De lijst maakt uw infraroodpaneel met foto compleet en geeft een luxe en verfijnde uitstraling in huis of op kantoor.

Naast de stijlvolle uitstraling met foto is een infraroodpaneel in 1e instantie bedoeld om energie te besparen. Wilt u de volledige controle omtrent energieverbruik? Combineer uw infraroodpaneel met foto met een thermostaat infrarood paneel. De thermostaat houdt precies bij wanneer de temperatuur in de ruimte te hoog of te laag staat ingesteld. Het infraroodpaneel gaat aan de hand van deze temperatuur automatisch aan of uit. Ook kunt u zien hoeveel energie u verbruikt.

Inspire – Picture Infraroodpaneel glas
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons