Infrarood panelen

Een infraroodpaneel (ir paneel) is dé oplossing tegen de dure energierekeningen van dit moment. Met infraroodverwarming bespaart u energie en hoge kosten. Bij CozyCool vindt u een ruim assortiment aan verschillende infrarood panelen in diverse afmetingen, vormen, stijlen en afbeeldingen. Wij helpen u graag op weg met het vinden van de juiste infraroodpaneel voor uw huis of bedrijf. Voor elke aanvraag vinden wij een geschikte oplossing. Hierbij ontvangt u passend advies.
Filters
1 2 3 4 6 7 8

De voordelen van infrarood panelen

Een infraroodpaneel werkt op basis van infraroodstraling. Waar een verwarming de lucht verwarmt, verwarmt een infraroodpaneel rechtstreeks naar objecten en mensen in de ruimte. Wat zijn de voordelen van deze directe verwarming?

  • Energiezuinig: anders dan bij een conventionele verwarming hoeft de gehele ruimte niet verwarmd te worden. Een infraroodpaneel geeft warmte waar het nodig is. Zo gaat er minder warmte verloren.
  • Praktisch in gebruik: infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren. Bij CozyCool hoef je alleen een geschik irpaneel te kiezen, bijvoorbeeld infraroodpanelen voor het plafond of een infraroodpaneel voor de wand. Wij leveren standaard een meegeleverde montage set met duidelijke instructies voor uw panelen infrarood die vervolgens gemakkelijk te installeren zijn.
  • Verbeterde luchtkwaliteit: een infraroodpaneel circuleert geen lucht. Dit verbetert de luchtkwaliteit aanzienlijk omdat er geen bacteriën, stof of huismijt zich de ronde voordoet. Een infraroodpaneel is hierdoor een geschikte keus voor iedereen, maar extra voor mensen met astma, bronchitis of allergieën.
  • Aangename spieren en gewrichten: door de directe warmte van infraroodstraling ontspan je je spieren en gewrichten, wat helpt bij klachten en chronische pijn. Ook reumapatienten zullen de positieve effecten merken. Warmte verhelpt de klachten in plaats van kou. Het voelt alsof je de hele dag lekker in de zon zit, zonder de schadelijke effecten ervan.

Is de straling van een infraroodpaneel veilig?

Bij straling denk je misschien direct aan onveiligheid of een gevaar voor je lichaam, maar het tegendeel bij infraroodpanelen kopen is waar. Bij een infraroodpaneel is namelijk geen sprake van schadelijke uv-straling. Hierdoor kan je zo lang mogelijk genieten van de warmte van een ir paneel, zonder gevaarlijke gevolgen te ervaren waar ze bij zonlicht altijd voor waarschuwen.

Creëer een stijlvolle uitstraling

Hoewel de duurzame warmte natuurlijk de belangrijkste reden van ir panelen kopen is, leveren wij bij CozyCool ook infrarood panelen die een moderne en esthetische uitstraling geven aan elke ruimte. Ons infrarood paneel met afbeelding is hier een goed voorbeeld van. Van een verticale afbeelding uit de renaissance tijd tot een heuse horizontale kleuren explosie, CozyCool heeft voor ieder interieur een passende afbeelding.

Onze unieke infraroodpanelen met afbeelding worden op bestelling gemaakt, iets wat u niet snel zal vinden bij grote leveranciers of bouwmarkten. Kiest u bijvoorbeeld voor een infraroodpaneel met afbeelding, dan heeft u de keuze uit een bijpassende witte of zwarte lijst. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afmetingen: 600, 800, 1000 en 1200 watt.

Een andere stijlvolle manier om uw infrarood paneel praktisch toe te passen in de ruimte is onze infrarood spiegel. Beschikbaar in verschillende afmetingen tot zelfs 1250 watt, is een infrarood spiegel de ideale keuze wanneer u zich wil opfrissen in de badkamer of als decoratiestuk in de hal of woonkamer. Eenmaal geïnstalleerd heeft u een prachtige decoratie aan de wand die u voordelig warm houdt tijdens de koudere dagen.

Geschikt voor elke ruimte

We hebben het net al even kort benoemd, maar onze infrarood panelen zijn geschikt voor iedere ruimte in huis of op kantoor. U kunt ervoor kiezen om uw infraroodpaneel vast te maken aan uw wand of plafond, maar u kunt deze ook combineren met onze mobiele infraroodverwarming. Met de bijpassende rolvoeten kunt u snel en gemakkelijk uw infraroodpaneel van de ene naar de andere ruimte verplaatsen. Heeft u bijvoorbeeld een vergadering in twee verschillende locaties?  Geen probleem! Met een mobiele infraroodverwarming hebben u en uw collega’s snel weer genoeg warmte.

Snel een duurzame verwarming oplossing nodig?

Dan ben je bij CozyCool op het juiste adres. Ontdek het aanbod op deze pagina. Heeft u een keuze gemaakt en wil u infrarood panelen kopen? Dan is het tijd om te bestellen! U voegt uw infraroodpaneel eenvoudig toe aan uw winkelmandje. Wij proberen uw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden. Mocht dit niet lukken, dan brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte. Bij bestellingen vanaf €80,- zijn onze verzendkosten gratis!

Wij begrijpen dat u nog vragen heeft over de mogelijkheden en werking van infraroodverwarming.  Wij helpen u dan ook graag verder op weg! Neem contact met ons op door op werkdagen te bellen naar 0317-700230. U kunt altijd mailen naar [email protected] of vul ons online contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op.

Traditioneel Chinees inktrood landschap | 600 tot 1200 Watt | Witte of zwarte lijst
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons