Infrarood paneel wand

Een lekkere warme ruimte waarbij er geen dure gasprijzen aan te pas komen: onze infrarood wandverwarming is onmisbaar in huis of op kantoor. Een infrarood paneel muur is gemakkelijk te installeren en geeft een moderne en stijlvolle uitstraling. CozyCool heeft verschillende soorten infrarood panelen (ir paneel wand) in het assortiment. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van infrarood wandverwarming waarbij wij kijken naar uw persoonlijke voorkeur.
Filters
1 2

Waarom een infraroodpaneel wand kopen?

Een infrarood verwarming wandpaneel is efficiënter dan de centrale verwarming. In plaats van de lucht te verwarmen, richt een infraroodpaneel de warmte direct op mensen en objecten. Deze geven de warmte vervolgens af aan de omgeving, waardoor ruimtes gelijktijdig worden opgewarmd. Zo gaat er geen extra warmte verloren en bespaart u energie. Op lange termijn is een infrarood wandverwarming een duurzame investering. U gaat merken dat u elke maand veel goedkoper uit bent.

Stijlvolle infrarood wandverwarming

CozyCool heeft unieke mogelijkheden op het gebied van infrarood verwarming muur, want wij verkopen onder andere infrarood paneel met afbeelding. Een infrarood paneel met afbeelding bestaat uit verschillende prints, elk met zijn eigen karakter die sfeer geven aan de ruimte. Zo kunt u kiezen uit het magische Vietnam, de Nederlandse duinen of het felle Noorderlicht van de Lofoten eilanden.

Zit er geen passende afbeelding tussen? Geen probleem! Bij CozyCool kunt u zelf een eigen infrarood paneel met foto kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt de infraroodpanelen wand compleet aanpassen naar uw stijl. Bijvoorbeeld een foto van het gezin, een landschap of een abstract ontwerp.

Verschillende opties infraroodverwarming

Een infrarood afbeelding, foto en een infrarood paneel schilderij staan prachtig in uw woonkamer of slaapkamer, maar warmte in de badkamer is ook geen overbodige luxe. Een infrarood spiegel aan uw wand biedt hier de perfecte uitkomst voor. U wordt heerlijk verwarmd terwijl u zich tegelijkertijd kan klaarmaken voor de dag. Hierbij hoeft u geen lamp aan te doen, want u kunt uw spiegel combineren met LED verlichting. Onze infrarood spiegels zijn verkrijgbaar van van 300 tot 600 watt, 600 tot 800 watt en 130 tot 1200 watt.

Wilt u naast infrarood verwarming voor uw muur de warmte overal mee naartoe nemen? CozyCool heeft ook mobiele infrarood verwarming ter beschikking. Met bijpassende rolvoeten neemt u de warmte overal mee naartoe.

Infraroodpanelen wand bestellen?

Onze missie is om het leven van onze klanten comfortabeler en duurzamer te maken. Dit zien we terug in de infraroodpanelen wand: het paneel helpt u comfortabel leven en tegelijkertijd energie te besparen.

Voor een infraroodpaneel wand bent u bij CozyCool op het juiste adres. Wij begrijpen dat u nog vragen heeft of benieuwd bent naar de werking, de prijzen en mogelijkheden. Wij bieden u dan ook graag telefonisch support. U kunt ons bereiken op 0317-700230 of vul ons online contactformulier in.

Piano in verlaten kasteel | 600 tot 1200 Watt | Witte of zwarte lijst
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons