Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die worden gedaan, proberen wij binnen 1 werkdag te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina, helemaal onderaan, staat een indicatie van de levertijd per product. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Infraroodpanelen:

De exacte levertijd kunt u vinden bij de beschrijving van elk product. Infraroodpanelen met afbeelding hebben momenteel een levertijd tussen de 5 en 10 werkdagen. De infraroodpanelen zijn op voorraad maar worden zodra u deze besteld bedrukt en in elkaar gezet waardoor er een levertijd is ontstaan. U ontvangt van ons een track and trace code zodra uw bestelling is verzonden. 

Zonnepanelen:

De exacte levertijd van zonnepanelen kunt u vinden bij de beschrijving van elk product. Zodra u een bestelling plaatst nemen we contact met u op om een leverdatum in te plannen of door te geven.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 80,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 80,-

Voor de gehele categorie zonnepanelen:
Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-
€ 25,- voor bestellingen onder de € 250,-