Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om uw energierekening te verlagen en uw huis te verduurzamen. Door zonnepanelen te plaatsen, wekt u eigen stroom op uit zonlicht. Dit betekent dat u minder stroom hoeft af te nemen van uw energieleverancier, wat u een flinke besparing oplevert.

Filters
1 2 3

De zonnepanelen sets van CozyCool zijn van hoge kwaliteit met uitstekende energie-opbrengst. Dat niet alleen, de panelen zijn onderhoudsvrij en met een lange levensduur hebt u er jarenlang plezier van. Door onze zonnepanelen sets te installeren, kunt u energiekosten verlagen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Een zonnepaneel kopen voor energiebesparing

Er zijn veel voordelen aan het plaatsen van zonnepanelen voor energiebesparing. Denk hierbij aan:

Het verlagen van uw energierekening: zonnepanelen wekken eigen stroom op, waardoor u minder stroom hoeft af te nemen van uw energieleverancier. Dit kan u een flinke besparing opleveren, die kan oplopen tot €2.000 per jaar.

Uw huis verduurzamen: zonnepanelen zijn een duurzame manier om uw huis te verwarmen en te koelen. Ze dragen bij aan een schonere en gezondere wereld.

Uw woningwaarde verhogen: zonnepanelen verhogen de woningwaarde van uw woning. Zonnepanelen kopen wordt gezien als een duurzame investering. Wilt u uw huis verkopen, dan is de kans groot dat de waarde van uw woning een stuk hoger komt te liggen.

Kosten van zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type panelen, het vermogen van de panelen, welk type thuisbatterijen en de installatiekosten. Over het algemeen kunt u rekenen op een investering van €5.000 tot €10.000 voor een gemiddeld huishouden.

Bij CozyCool heeft u naast bekende merken keuze uit veilige doe-het-zelf sets. De zonnepanelen sets zijn compleet geleverd met omvormer zonnepanelen, kabels, een draadloze stroommeter met app en bijbehorende handleiding. De CozyCool stroommeter app is daarbij een fijne bijkomstigheid. Hiermee ziet u precies hoeveel energie u verbruikt. Het geeft u een goed overzicht in uw proces van energiebesparing.

Terugverdientijd van zonnepanelen

De terugverdientijd van zonnepanelen is afhankelijk van de kosten van de panelen, de hoogte van de energierekening en de subsidie die u ontvangt. In Nederland is er een subsidie van €300 per kWp aan panelen. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen in Nederland is ongeveer 7 tot 10 jaar.

Btw op zonnepanelen afgeschaft

De btw op zonnepanelen is vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw gaat omlaag van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst. Bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met de aankoop!

Uw zonnepanelen snel installeren

De installatie van zonnepanelen is een relatief eenvoudige taak. De panelen worden op het dak van uw huis geplaatst en aangesloten op de meterkast. De installatie duurt meestal een dag. De duur is hierbij o.a. afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen die u wil plaatsen.

Met de complete montageset van CozyCool zijn uw zonnepanelen gemakkelijk door iedereen te installeren. U hoeft hierbij geen jarenlange ervaring te hebben of monteur te zijn van beroep. Na het kopen van uw zonnepanelen kunt u dezelfde week al aan de slag.

Zonnepanelen kopen bij CozyCool

Bi het kopen van uw zonnepanelen kiest u voor een duurzame en rendabele manier om uw energierekening te verlagen. Als u op zoek bent naar een manier om uw huis te verduurzamen en geld te besparen, zijn deze panelen een onmisbare keuze.

Ontdek het aanbod van montagesets bij CozyCool online via onze website. Hierbij kunt u zoal onderscheid maken tussen een montageset zonnepanelen plat dak en een montageset zonnepanelen schuin dak.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar voor telefonisch support via 0317-700230, mail via [email protected] of door ons online contactformulier in te vullen.

14 zonnepanelen set GoodWe
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons