Infrarood paneel met afbeelding

Een infrarood paneel in huis hoeft niet saai te zijn! Bij CozyCool kunt u terecht voor infrarood panelen met afbeelding. Wij bewerken een infrarood paneel met afbeelding per stuk, hierdoor kunnen wij unieke en gepersonaliseerde infrarood panelen aanbieden.
Filters
1 2 3 4 5 6 7

Infrarood verwarming met afbeelding samenstellen

Met al die verschillende prints is er altijd wel een infrarood paneel met afbeelding die past bij uw persoonlijke voorkeuren:

  • Gaat u voor een horizontale of verticale infrarood verwarming met afbeelding? Voor beide groottes hebben wij diverse ontwerpen beschikbaar;
  • Kies vervolgens het gewenste ontwerp. Gaat u voor de rustige duinen? Of haalt u de vakantie in huis met een afbeelding van het prachtige Vietnam, Thailand of Zuid-Afrika? De keuze is reuze! Wilt u een klassiek ontwerp? Dan is een infrarood paneel schilderij perfecte keuze. Ga terug naar de oudheid met ons prachtige renaissance kunstwerk of waan uzelf in een statig en sfeervol kasteel;
  • Bepaal tenslotte of je het infrarood paneel wil combineren met een luxe witte of zwarte lijst. De afmeting speelt hierbij ook een belangrijke rol. Hoeveel warmte heeft u nodig? Wij bieden panelen aan vanaf 200 (30 x 60 cm)  tot 1250 Watt (60 x 160 cm). De afmetingen worden aangeboden door drie typen infrarood panelen met afbeelding: ‘Inspire Infrarood’, ‘Eco Infrarood’ en ‘Made in Germany': sterke panelen afkomstig uit Duitsland.

Infrarood paneel met eigen afbeelding mogelijk

Zit er geen passende afbeelding tussen? Geen probleem! Bij CozyCool kunt u een Infrarood paneel met eigen foto kiezen. U uploadt eenvoudig een eigen afbeelding naar keuze op onze website. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afmetingen & wattage. Uw infrarood verwarmingspaneel met afbeelding maakt u vervolgens compleet door een zwarte of witte lijst te selecteren.

Infrarood paneel met afbeelding bestellen?

Naast de stijlvolle uitstraling is een infraroodpaneel met afbeelding erg geschikt om comfortabel en duurzaam  te leven in huis of op kantoor. De niet-schadelijke infrarood straling verwarmt u direct zonder eerst de hele ruimte op te warmen. Hierdoor heeft u het met onze infrarood paneel met afbeelding gelijk warm en hoeft u geen hoge gasrekening te betalen.

Bij CozyCool helpen wij u graag op weg in het bestelproces. Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u nog vragen over de infrarood panelen zelf? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag persoonlijk advies.

Zonsondergang zonnebloemveld | 600 tot 1200 Watt | Witte of zwarte lijst
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons