Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. In sommige gevallen heeft u het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst te annuleren.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar CozyCool zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de verzendtarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan CozyCool retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand retouren formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging. Op de productpagina staat een indicatie van de garantietermijn per product. Via onderstaand formulier kunt u het product aanmelden. Vervolgens gaan we voor u aan de slag om dit op te lossen.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Zonder productnaam & ordernummer kunnen we uw retour niet in behandeling nemen
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
In geval van garantie kunt u hier uw garantiebewijs uploaden. Zonder garantiebewijs kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.