Beveiligingscamera buiten

Filters
 • Extra Camera voor Smartlife Draadloos Camerasysteem Full HD 1080p | IP65 | Nachtzicht | Wit

  Breid je NVR Beveiligingsset uit met deze extra camera tot maximaal 4 camera’s per basisstation. Deze Full HD 1080p camera werkt via gelijkstroom met de meegeleverde 12V-adapter, maar de communicatie met het basisstation is draadloos. Elke camera functioneert ook als een signaalversterker tussen het basisstation en de andere camera, zodat er een afstand van maximaal 200 meter mogelijk is tussen de verste camera en het basisstation bij gebruik van maximaal 4 camera’s. De camera ondersteunt nachtzicht dankzij de 9 infraroodled’s, 2-weg audio met de geïntegreerde microfoon en speaker, en is IP65 waterbestendig.

  Kenmerken
  – Draadloze verbinding tussen basisstation en camera’s voor eenvoudige installatie
  – Camera’s zijn Full HD 1080p en ondersteunen zowel nachtzicht als 2-weg audio om via camera’s te luisteren en te spreken.
  – Uitbreiding van de  NVR beveiligingsconfiguratie tot 8 camera’s

  79,99
 • SmartLife Camera voor Buiten WiFi | Full HD 1080p | IP65 | Cloud Opslag (optioneel) / Intern 16 GB | Met bewegingssensor | Nachtzicht | Android™ / IOS | Wit

  Huisautomatisering is een stuk eenvoudiger geworden. Deze eenvoudig te gebruiken Smart Outdoor IP-camera kan gemakkelijk worden aangesloten op uw bestaande WiFi netwerk om de buitenruimtes van uw huis te bewaken en ieder geluid of iedere beweging te registreren.

  Full HD-resolutie
  De camera neemt op in Full HD-resolutie (1920×1080 pixels) voor compleet heldere beelden. Daarnaast is de camera ‘s nachts net zo krachtig: de nachtzichtmodus heeft een bereik van 15 meter.

  Waterbestendig
  Deze IP-camera, volledig opgenomen in een zeer robuuste waterbestendige behuizing, heeft een royaal intern geheugen van 16 GB.

  Kristalhelder
  De camera registreert Full HD-video’s en beelden van 1920×1080 pixels door middel van de 1/3-inch MOS-sensor voor een kristalheldere resolutie en wordt geactiveerd wanneer geluiden of bewegingen worden gedetecteerd.

  Tweerichtingscommunicatie
  Communiceren via de camera is mogelijk, aangezien spreken en luisteren in twee richtingen is ingeschakeld – dat wil zeggen dat hij net als een telefoon kan worden gebruikt wanneer mensen binnen bereik zijn.

  Eenvoudige installatie
  Bij de eenheid wordt een camerabevestiging geleverd en de snelle startgids zorgt ervoor dat het monteren in een handomdraai is gebeurd.

  Over SmartLife
  Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Of u nu op zoek bent naar één slimme gloeilamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk smart technologie tegenwoordig is.

  Kenmerken

  – Smart Outdoor IP-camera biedt een eenvoudig te installeren, draadloos aangesloten veiligheidssysteem voor de buitenkant van een huis.
  – Full HD-resolutie voor kristalheldere beelden
  – Eenvoudig aan te sluiten direct op uw WiFi netwerk – geen aparte hub vereist
  – Geleverd met een camerabevestiging
  -Volledig ondersteund door alle andere producten in het SmartLife-assortiment.

  149,99
 • SmartLife Draadloos Camerasysteem 2x Camera | Full HD 1080p | IP65 | Nachtzicht | Wit

  Deze Slimme Draadloze NVR-Beveiligingsset biedt een professionelere beveiligingsset, die nog steeds eenvoudig te installeren is. De 2 Full HD 1080p-camera’s kunnen draadloos worden aangesloten op het basisstation om opnamen veilig binnenshuis op te slaan op de harde schijf (niet meegeleverd).

  Zowel de camera’s als het basisstation hebben gelijkstroomvoeding met inbegrepen 12V-adapters, maar de communicatie is draadloos. Het basisstation maakt verbinding met internet, met behulp van een Ethernet-kabel voor de meest betrouwbare oplossing.

  Elke camera functioneert ook als een signaalversterker tussen het basisstation en de andere camera, zodat er een afstand van maximaal 100 meter mogelijk is tussen de verste camera en het basisstation.

  Het basisstation kan worden aangesloten op een tv of een monitor via HDMI of VGA, en worden bediend met een USB-muis (inbegrepen) en via de SmartLife-app.

  Als je verbinding maakt met een monitor/tv, heb je een breed scala aan opties zoals opnameschema per dag of week, bewegingsdetectie, privacyblokken, digitale zoom en kun je tot 8 camera’s tegelijk bekijken (2 inbegrepen, maar dit kan worden uitgebreid met de SLNVRC01CWT).

  Deze set kan worden geïnstalleerd in de SmartLife App, waarmee je deze kunt bedienen vanaf je smartphone, pushmeldingen kunt ontvangen en automatiseringen kunt instellen om andere Slimme producten uit de SmartLife-assortiment te activeren.

  De camera’s ondersteunen nachtzicht, zodat je dag en nacht beelden kunt zien. De 2-weg audio (microfoon en luidspreker) biedt je de mogelijkheid om te luisteren en te spreken via de camera’s en omdat ze IP65 waterdicht zijn, zijn de camera’s beschermd tegen alle weersomstandigheden.

  Kenmerken
  – Draadloze verbinding tussen basisstation en camera’s voor een eenvoudige installatie
  – Basisstation met HDMI en VGA voor aansluiting op tv of monitor
  – Stel dag of weekschema’s in voor opname en/of bewegingsdetectie
  – Inclusief USB-muis voor eenvoudige bediening.
  – Integreert in de SmartLife-app voor live-weergave op de telefoon, meldingen over bewegingsdetectie of om andere SmartLife-producten automatisch te activeren.
  – De camera’s zijn Full HD 1080p en ondersteunen zowel nachtzicht als 2-weg audio om via camera’s te kunnen luisteren en spreken.
  – Bekijk tot 8 camera’s tegelijk (2 meegeleverd, maar kan worden uitgebreid met SLNVRC01CWT
  – Cloudopnamen (op basis van een abonnement) worden ondersteund
  – Live-stream naar Google Hub, Android Smart TV of Chromecast.

  299,99
 • SmartLife Videodeurbel WiFi | Android™ / IOS | Full HD 1080p | Cloud Opslag (optioneel) / microSD (niet inbegrepen) | IP54 | Bewegingssensor | Nachtzicht | Wit

  Met deze SmartLife videodeurbel weet je altijd of er iemand voor je deur staat, waar je ook bent. Zodra de bezoeker aanbelt of, dankzij de nauwkeurige PIR-bewegingsdetector, zelfs de voordeur nadert, ontvang je een push-melding op je smartphone. Je kunt dan een videogesprek beginnen, en bijvoorbeeld de koerier vragen om het pakket bij je buren achter te laten of de verkoper vertellen dat je geen interesse hebt – allemaal zonder de deur te openen.

  Deze oplaadbare videodeurbel maakt rechtstreeks verbinding met je WiFi en combineert het beste van twee werelden, omdat hij 100% draadloos kan worden gebruikt dankzij de geïntegreerde batterij van 2600 mAh, of kan worden gevoed/opgeladen met behulp van de 8 – 24 VAC-transformator en bestaande bedrading van uw traditionele, bedrade deurbel, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat de batterij leegraakt en opnieuw moet worden opgeladen.

  In de deurbel-interface kun je 2 knoppen aanpassen om een ander SmartLife-product te bedienen, zoals het schakelen van slimme verlichting of het starten van een camera.
  Aangezien je vanaf elke locatie ter wereld kunt reageren, zolang je smartphone maar een internetverbinding heeft, verhoogt dit ook de veiligheid in huis, doordat het lijkt alsof je thuis bent.

  De Full HD-camera (1080p) heeft een weergavehoek van 130° en ondersteunt nachtzicht, zodat je 24 uur per dag duidelijk kunt zien wie er voor je deur staat.

  Geen zorgen als je geen tijd hebt om de deur open te doen. De beelden kunnen worden opgeslagen op een microSD-kaart, zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken.

  Breid deze videodeurbel uit met ons deurbelsignaal om het geluidssignaal te horen, zelfs als je smartphone niet in de buurt is.

  Kenmerken
  – Batterijvoeding – biedt een 100% draadloze oplossing
  – Batterijlevensduur tot 2 maanden in stand-by of 200 opnamen met één keer opladen
  – Opladen met traditionele deurbeltransformator (8 – 24 VAC) en bestaande bedrading of via micro-USB
  – Verzendt pushmeldingen naar je smartphone als iemand nadert (PIR-bewegingsdetector) of aanbelt
  – Bewegingsdetectie kan ook worden gedeactiveerd (bijvoorbeeld als de deur direct aan de straat ligt)
  – 2-weg communicatie om met je bezoekers te praten, waar je ook bent
  – Full HD-opname (1080p) en digitale zoom op je smartphone voor een gedetailleerde weergave
  – Opnamen worden opgeslagen op een MicroSD-kaart tot 128 GB (niet inbegrepen) – kijk terug wat er is gebeurd
  – Geïntegreerd in de Nedis® SmartLife app
  – Uitbreidbaar met draadloos deurbelsignaal zodat je de deurbel hoort wanneer je thuis bent, waar je telefoon ook is
  99,99
SmartLife Videodeurbel WiFi | Android™ / IOS | Full HD 1080p | Cloud Opslag (optioneel) / microSD (niet inbegrepen) | IP54 | Bewegingssensor | Nachtzicht | Wit
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en aanbiedingen?

15856

Loop geen acties of aanbiedingen mis en schrijf je nu in!

Je gegevens zijn veilig bij ons